Strava a Hotové jídlo
Někdo má rád světla velkoměsta, my milujeme přírodu. Proč bychom si ale nemohli i na cestách dopřát jídlo, jako v oblíbený restauraci?
Ke štěstí nepotřebujeme Fine Dining a michelinský restaurace. My máme Adventure Dining: Zážitek ze skvělýho jídla, který je třešničkou na dortu malých i velkých dobrodružství. Na místech tak úžasných, že si tam musíš zajít po svejch.
Stačí si přibalit Adventure Menu. První jídlo na cesty, se kterým si vychutnáš skutečný Adventure Dining.
Nejprodávanější
Značky

30g samoohřevná kapsle - pro ohřev 1 jídla, případně 2 x 200g nebo 250g jídel.

Zipper bag slouží jako tzv. trouba, ve které probíhá samotný ohřev. Výhodou je, že zipper-bag se dá použít opakovaně.

Nákyp jako od babičky v pytlíku? Ano už i toto je realita 21. století. Švestky naložené v kompotu spolu s dlouhozrnou rýží vařenou v mléce, potřené vajičkem a celé do křupava...

Nemůžeš si s sebou vzít babičku na přechod hor? Tak tady je první nejlepší alternativa. Čerstvá jablka nakrájená na plátky s tvarohem a skořicí, to celé spolu s houskou zalitou...

Klasika všech českých klasik. Hustá poctivá gulášovka, ve které "skoro" stojí lžíce. Spolehlivě zahřeje v jakékoli zimě, kdekoli na světě.

Není nad pořádnou snídani! Vychutnej si poctivá míchaná vajíčka smažená na červené cibulce se šunkou a zjemněná smetanou a posypané sýrem Gouda. Po téhle snídani tě nic nezastaví!

Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a...

Pečená kuřecí kridélka v pytlíku?! Tak to už je moc!!! S touhle peckou rozhodně zabodujete na treku s kamarády, nebo i s rodinou na pikniku. Křídla jsme zbavili konců bez masa a...

Tak to je opravdu maso! Ručně očištěné a porcované kousky vepřové plece pečené v páře spolu s kmínem. Díky vyššímu obsahu tuku je maso hezky šťavnaté, chutné a ani potom co...

Tento set obsahuje všechno, co potřebuješ k ohřátí 5 porcí jídel.

Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými...

V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému...

Jedno z nejoblíbenějších jídel, díky skvěle vývážené chuti a nutriční hodnotě. V omáčce s kusy cibule, špekem, rajským protlakem jsou Kuřecí stehenní kousky pečené v páře....

Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíte proč, že? Naše koule z hovězího předního mletého masa...

Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem...